AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde çıban görmek

Kahve falında yüzde çıban görmek

Kahve falında yüzde çıban görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yüzde çıban gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Kahve falında yüzde çıban görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çıbanı patlatmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altında çıban görmek işlerinde bereket olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başta çıban görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde çıban görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında ayağında çıban görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında çıban görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta çıbanlar görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir