AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevini görmek

Kahve falında cezaevini görmek

Kahve falında cezaevini görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevini gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Kahve falında anneyi cezaevinde görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevi girmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında cezaevine gireni görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cezaevinde yatmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde asker görmek yardımcı olmayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, o masumların bedduasını alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir