AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi cezaevinde görmek

Kahve falında anneyi cezaevinde görmek

Kahve falında anneyi cezaevinde görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, gelirinin garanti olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi cezaevinde gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Kahve falında anneyi cezaevinde görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini cezaevinde görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri cezaevine girmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında birini cezaevinde ziyaret etmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir