AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevine gireni görmek

Kahve falında cezaevine gireni görmek

Kahve falında cezaevine gireni görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cezaevine gireni gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmenin size bir yararı yoksa, ortamı germemek için kabul etmek daha doğru olabilir.

Kahve falında cezaevinden birinin çıktığını görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin cezaevine girmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek sıkıntılarını atlatacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Kahve falında cezaevinden kurtulmak sıkıntılarını çözeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevindeki kardeşini görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevine atılmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri cezaevi görmek elinin darlığa düşeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını cezaevinde görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir