AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinde yatmak

Kahve falında cezaevinde yatmak

Kahve falında cezaevinde yatmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, prestij kaybı yaşanacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işarettir.

Kahve falında cezaevinde yatmak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz hayatınızı yenilemenize katkı sağlayabilir.

Kahve falında cezaevinde yatmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevine atılmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevini girmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi cezaevinde görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini cezaevinde görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, cebinin para göreceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü cezaevinde görmek işlerinde başarı elde edeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek hasta ise iyileşeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir