AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevi girmek

Kahve falında cezaevi girmek

Kahve falında cezaevi girmek ev içinde mutluluğun artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında cezaevi girmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla iletişime geçmek veya eski fikirleri canlandırmak faydalı olabilir.

Kahve falında cezaevi girmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında cezaevine girmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri cezaevine girmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında açık cezaevine girmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde girmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek gelir elde edeceğine, kişinin rahat nefes alacağına delalettir.

Kahve falında eşinin cezaevine girmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevini girmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir