AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinde asker görmek

Kahve falında cezaevinde asker görmek

Kahve falında cezaevinde asker görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevinde asker gördüyseniz:

  • Ne kadar olumlu tutum içerisinde olursanız, diğerleri size karşı o kadar olumlu tutum gerçekleştirebilirler ya da isteklerinizi siz iletmeden dahi çözebilirler.

Kahve falında cezaevinde asker görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevinde kavga etmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında kocasını cezaevinde görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilini cezaevinde görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevini gezmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında cezaevindeki birini dışarda görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde arkadaşını görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü cezaevinde görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, parasız kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir