AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailecek cezaevine girmek

Kahve falında ailecek cezaevine girmek

Kahve falında ailecek cezaevine girmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, keder yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ailecek bir yere gitmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ailecek hacca gitmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ailecek yüzmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında ailecek tatile gitmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Kahve falında ailecek misafirliğe gitmek başarılı bir kişi olacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ailecek denizde yüzmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sorumluluk alacağına işaret eder.

Kahve falında ailecek namaz kılmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir