AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek

Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek

Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, dertlerin sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yenileneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini cezaevinde gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek kişinin içinin daralacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cezaevindeki birini görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, malının artmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevine girip çıkmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir