AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevindeki birini görmek

Kahve falında cezaevindeki birini görmek

Kahve falında cezaevindeki birini görmek rahatının bozulacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cezaevindeki birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevine atılmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevinde yatan birini görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek sahip olacağı malın faazlalığına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde asker görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında cezaevinden çıkmış birini görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını cezaevinde görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını cezaevinde görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir