AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinde yatan birini görmek

Kahve falında cezaevinde yatan birini görmek

Kahve falında cezaevinde yatan birini görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalettir.

Kahve falında cezaevinde yatan birini gördüyseniz:

  • Fırsat bulabilirseniz yarışmalara katılmayı denemelisiniz.

Kahve falında cezaevinde yatan birini görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında cezaevindeki birini dışarda görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevinde kavga etmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında cezaevi koğuşu görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cezaevi görmek sürekli ağlamaklı olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında cezaevine girip çıkmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir