AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevine atılmak

Kahve falında cezaevine atılmak

Kahve falında cezaevine atılmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevine atılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında cezaevine atılmak hayatını kazanırken keyif alacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında cezaevine gireni görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını cezaevinde görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Kahve falında cezaevinden birini görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu cezaevinde görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, düşmanından kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıkmış birini görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini cezaevinde görmek inancını bir kenara atacağına, neşe içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir