AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinin önünden geçmek

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek kazancının azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami önünden geçmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın önünden geçmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastane önünden geçmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kişinin her türlü zenginliğine yorulur.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılan birinin önünden geçmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir