AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını cezaevinde görmek

Kahve falında kocasını cezaevinde görmek

Kahve falında kocasını cezaevinde görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını cezaevinde gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Kahve falında kocasını cezaevinde görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinde olduğunu görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevindeki birini görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini cezaevinde görmek sıkıntıların azalacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Kahve falında cezaevinden tahliye olmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, zorlanacağına delalettir.

Kahve falında cezaevine girip çıkmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir