AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinden çıkmış birini görmek

Kahve falında cezaevinden çıkmış birini görmek

Kahve falında cezaevinden çıkmış birini görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ticarette öne geçeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalettir.

Kahve falında cezaevinden çıkmış birini gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Kahve falında cezaevinde yatan birini görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cezaevinden çıkmış birini görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Kahve falında cezaevinde olan birini görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında cezaevi görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini cezaevinde görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevindeki birini görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek kazancın gittikçe azalacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir