AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine inanılır.

Kahve falında cezaevine girdiğini görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir