AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevi kapısı görmek

Kahve falında cezaevi kapısı görmek

Kahve falında cezaevi kapısı görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, saygın biri olacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevi kapısı gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında cezaevi kapısı görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi cezaevinde görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevinde yemek yemek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, fakirlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinden birini görmek hak yoluna döneceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını cezaevinde görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında cezaevi koğuşu görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir