AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevine görüşe gitmek

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek işlerin çok büyümeyeceğine, geniş geniş yaşayacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, hayatında yeni ufuklar açacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, kurulu düzeninin sürüp gideceğine inanılır.

Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla görüşememek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle görüşememek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla görüştüğünü görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında cezaevini gezmek hayır işleri ile uğraşılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında cezaevinden çıkmış birini görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir