AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinden birini görmek

Kahve falında cezaevinden birini görmek

Kahve falında cezaevinden birini görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında cezaevinden birini gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında cezaevi görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine inanılır.

Kahve falında cezaevini girmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevine girip çıkmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu cezaevinde görmek kendisini iyi hissedeceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevi kapısı görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cezaevinde namaz kılmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek bir bebek sahibi olunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir