AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi cezaevinde görmek

Kahve falında sevgiliyi cezaevinde görmek

Kahve falında sevgiliyi cezaevinde görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunlarının da çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi cezaevinde gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi cezaevinde görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini cezaevinde görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek adını herkese duyuracağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında başkasının cezaevinden çıktığını görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir