AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevi koğuşu görmek

Kahve falında cezaevi koğuşu görmek

Kahve falında cezaevi koğuşu görmek çaresiz durumlarda kalacağına, geçim derdine gireceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, başarısının yükseleceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevi koğuşu gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında cezaevi koğuşu görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koğuşa girmek belalı insanlara denk geleceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishane koğuşu görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri koğuş görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına yorulur.

Kahve falında asker koğuşu görmek stres içinde günler geçireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi cezaevinde görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinden tahliye görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir