AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yeri görmek

Kahve falında altın yeri görmek

Kahve falında altın yeri görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sermaye elde edeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hayır vereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yeri gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında yerin altında kalmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yeri görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında altın yerini görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin altını görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında yer altına saklanmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yerin altına girmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yer altında dolaşmak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir