AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin altında kalmak

Kahve falında yerin altında kalmak

Kahve falında yerin altında kalmak falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında yerin altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek çok mutsuz olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalettir.

Kahve falında yerin altında kalmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere asılı kalmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerlere geç kalmak sadece makamının değil kazancının da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gideceği yere geç kalmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gidilecek yere geç kalmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir