AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek güzel işlere imza atacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Kahve falında her yerin su olduğunu görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında yerin altında kalmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir