AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yerini görmek

Kahve falında altın yerini görmek

Kahve falında altın yerini görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, elindeki malların gideceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yerini gördüyseniz:

  • Bir yatırım size güvenli görünse bile, kendi payınıza düşen kısmı iki kere incelemenizde fayda var.

Kahve falında yer altında yürümek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin altında ev görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin altından altın bulmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yerin altını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yer altında yılan görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerin altında olduğunu görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında yerin altında yılan görmek çok farklı bir kişi olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında yerin altında kalmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir