Kahve falında yerin altını görmek

Kahve falında yerin altını görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına delalettir.

Kahve falında yerin altını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Kahve falında yer altında yürümek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında yer altına girmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yer altında yılan görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altının yerini görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, galibiyet kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yerin altında yılan görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yer altında dolaşmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında altın yerini görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında yerin altında ateş görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top