AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizlik perde görmek

Kahve falında çeyizlik perde görmek

Kahve falında çeyizlik perde görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hakkını alacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, günahkâr olacağına işarettir.

Kahve falında çeyizlik perde gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında çeyizlik perde görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, güzel günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çeyizlik patik görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz eşyası almak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz eşyaları görmek sohbetinin bozulacağına, hayatının iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında çeyiz vermek emeklerin boş yere harcanacağına, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir