AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz eşyaları görmek

Kahve falında çeyiz eşyaları görmek

Kahve falında çeyiz eşyaları görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, işsizseniz işe gireceğinize, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz eşyaları gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Kahve falında çeyizlik eşyalar görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz eşyası almak iyi gelir getiren işler yapılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çeyizlik eşya almak hatalı yollara gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalet eder.

Kahve falında çeyizlik eşya görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyiz eşyaları almak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyiz eşyası görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz eşyaları görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, günden güne kazancının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir