AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz vermek

Kahve falında çeyiz vermek

Kahve falında çeyiz vermek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, inancının zayıflayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz vermek gördüyseniz:

  • Aniden karşılanan beklentileriniz, yaptığınız yatırımların ya da isteklerinizin karşılığını almanız veya cevap bulan sorularınız kafanızı karıştırabilir veya her şeye yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında çeyizlik almak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizinin serildiğini görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz çalındığını görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında çeyiz alışverişi görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz görmeye gitmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında çeyizinin gittiğini görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir