AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizlik patik görmek

Kahve falında çeyizlik patik görmek

Kahve falında çeyizlik patik görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ekmeğinin verimli olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çeyizlik patik gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Kahve falında çeyizlik patik görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, huzur ve mutluluk bulacağına inanılır.

Kahve falında örgü patik almak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çorap patik görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında büyük patik görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe patik görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı bebek patiği görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örgü patik giymek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında yün patik görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir