AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz yorganı görmek

Kahve falında çeyiz yorganı görmek

Kahve falında çeyiz yorganı görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, hayallerine kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işaret eder.

Kahve falında çeyiz yorganı gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında çeyiz yorganı görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, düşmanların önlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyizlik yorgan görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında çeyizini göstermek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının çeyizini sermek kişisel problemlerini çözeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyizin gittiğini görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çeyiz vermek imkânların günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında çeyiz sandık görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında çeyizlik eşya almak çalışmaların beğeni almayacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir