AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizini göstermek

Kahve falında çeyizini göstermek

Kahve falında çeyizini göstermek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında çeyizini göstermek gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Kahve falında çeyizini göstermek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünü göstermek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kıbleyi göstermek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine ev göstermek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Kahve falında saçını göstermek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini doktora göstermek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında güç göstermek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalettir.

Kahve falında saygı göstermek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir