AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizin gittiğini görmek

Kahve falında çeyizin gittiğini görmek

Kahve falında çeyizin gittiğini görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyizin gittiğini gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz odası görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz ütülemek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz bakmak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz döşemek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz çalmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyize bakmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyizlik eşya görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir