Kahve falında çeyizlik yorgan görmek

Kahve falında çeyizlik yorgan görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında çeyizlik yorgan gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Kahve falında çeyizlik yorgan görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, küskünlüklerin oluşacağına alamet eder.

Kahve falında çeyiz yorganı görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde çeyiz görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulur.

Kahve falında annenin çeyizini görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında çeyiz odası görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz eşyası almak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz eşyaları almak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çeyiz çalındığını görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir