AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sandık görmek

Kahve falında tahta sandık görmek

Kahve falında tahta sandık görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, hayallere kavuşulacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta sandık gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında tahta sandık görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sandık görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandıkta para görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında altın sandık görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı boya sandığı görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında sandık taşımak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gümüş sandık görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Kahve falında eski bir sandık görmek kazanç kapılarının açılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir