AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sandık görmek

Kahve falında kırık sandık görmek

Kahve falında kırık sandık görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında kırık sandık gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında kırık sandık görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Kahve falında ahit sandığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında yeşil sandık görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında boyacı sandığı görmek onu cesaretlendireceğine, çirkin bir iş yapmaya işaret eder.

Kahve falında sandık açmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandıkta altın görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında sandık almak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, pek çok olumlu gelişmelere yorulur.

Kahve falında başkasının sandığını görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir