AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bohça görmek

Kahve falında beyaz bohça görmek

Kahve falında beyaz bohça görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, mutlu olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, rahata kavuşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bohça gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında beyaz bohça görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bohça almak dertlerine çare bulacağına, tüm parasını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında nişan bohçası hazırlamak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalettir.

Kahve falında süslü bohça görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında gelin bohçası görmek rahat bir hayat yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında bebek bohçası görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bohça verildiğini görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, rakiplerini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında nişan bohçası almak umutsuzluk yaşanacağına, iyi günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir