AnaSayfa / Genel / Kahve falında bohça taşımak

Kahve falında bohça taşımak

Kahve falında bohça taşımak üzüleceğine, pişman olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yalnız hissetmeye, tövbelerinin kabul olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bohça taşımak gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında bohça taşımak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, mesleğinde atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz bohçası görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün bohçası görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında damat bohçası görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına delalettir.

Kahve falında nişan bohçası görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında bohçacı kadın görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birine bohça vermek rızkın artacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına inanılır.

Kahve falında bohça verildiğini görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir