AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kişiye hep umut olacağına, refahının ve varlığının artacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz alışverişi görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalet eder.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak imkân sahibi olacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişine çıkmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün alışverişine çıkmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında alışverişe çıkmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyize bakmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz eşyaları almak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir