AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz hazırlığı yapmak

Kahve falında çeyiz hazırlığı yapmak

Kahve falında çeyiz hazırlığı yapmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, yaşamının uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında çeyiz hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında çeyiz hazırlığı yapmak verilen emeklerin heba olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında misafir için hazırlık yapmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bayram için hazırlık yapmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan için hazırlık yapmak şifa ve ilaç bulacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Kahve falında depreme hazırlık yapmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalettir.

Kahve falında savaş hazırlığı yapmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlenme hazırlığı yapmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında misafire hazırlık yapmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir