AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz alışverişi görmek

Kahve falında çeyiz alışverişi görmek

Kahve falında çeyiz alışverişi görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, her daim bereketli işler yapacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz alışverişi gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz alışverişi görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet eder.

Kahve falında çeyizlik eşyalar görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin çeyizini görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz görmeye girmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında çeyiz eşyası almak kazançlı işlere girileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında çeyiz eşyaları almak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir