AnaSayfa / Genel / Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kredi karti kaybetmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında kredi kartlarının çalındığını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kredi kartını kaybetmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Kahve falında kredi kartı bulmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Kahve falında kredi kartını kaybettiğini görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kredi kartını çaldırmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kredi kartı borcu görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir