AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli lokum görmek

Kahve falında cevizli lokum görmek

Kahve falında cevizli lokum görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli lokum gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında lokum ve ceviz görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında cevizli lokum görmek hayra ve esenliğe, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında lokum dağıtmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum ikram etmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe lokum yemek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

Kahve falında lokum satmak kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında lokum dükkanı açmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir