AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizli lokum gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalettir.

Kahve falında cevizli lokum görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum ve ceviz görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında hindi boğazlamak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan hindistan cevizi toplamak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hindi yemeği görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, hayattan daha zevk alacağına işaret eder.

Kahve falında yolunmuş hindi görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru hindi görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, helal rızka kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir