AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum ikram etmek

Kahve falında lokum ikram etmek

Kahve falında lokum ikram etmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum ikram etmek gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden oğutabilirsiniz.

Kahve falında lokum ikram edildiğini görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birine lokum ikram etmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, zor günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında lokum ikram etmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sorununu kolayca çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum hediye etmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında birinden lokum almak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında lokum ağacı görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında şeker ve lokum yemek rahat bir yaşama kavuşulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir