AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum satmak

Kahve falında lokum satmak

Kahve falında lokum satmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, düzenin kurulacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum satmak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Kahve falında lokum satmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata ve lokum görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında okunmuş lokum yemek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okunmuş lokum görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lokum hediye almak maneviyatının çökeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum ikram etmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında naneli lokum yemek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir