AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe lokum yemek

Kahve falında pembe lokum yemek

Kahve falında pembe lokum yemek gözyaşlarının dineceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında pembe lokum yemek gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Kahve falında pembe lokum yemek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı lokum yemek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lokum yemek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi yemek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında acı lokum yemek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limonlu lokum yemek çok üst mevkilere geleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında türk lokumu yemek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir