AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, alım gücünde yükselme olacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek sırların ortaya çıkmasına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para saymak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk demir para saymak büyük bir sorun oluşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında deste deste para saymak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, başarılarının takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin para saydığını görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir