AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin para saydığını görmek

Kahve falında eşinin para saydığını görmek

Kahve falında eşinin para saydığını görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin para saydığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eşinin para saydığını görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında çok kağıt para saymak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para saymak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet eder.

Kahve falında bol para saymak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil para saymak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında birinin para saydığını görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir