AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kağıt para saymak

Kahve falında eski kağıt para saymak

Kahve falında eski kağıt para saymak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çekilen acıların unutulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kağıt para saymak gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Kahve falında eski kağıt para saymak mirasa, gayretlerinin ödüllendirileceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para saymak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında çok kağıt para saymak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek bereket ve huzur getireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kağıt saymak kavgalı durumların nihayete ereceğine, getirisinden daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir